Nyitva tartás:

HÉTFŐ-PÉNTEK: 05:30 – 21:00

SZOMBAT: 10:00 – 18:00

VASÁRNAP: 12:00 – 20:00

CF_fitness_1

A Carbon Fitness 2014. januárban nyitotta meg kapuit, a régi Carbon Sport és Rendezvényház épületében. Kezdetben csoportos órákkal, fallabda és szauna használattal vártuk kedves vendégeinket. Majd 2014. novemberében egy 400 m2 –es konditeremmel bővült szolgáltatásunk, így alakultunk Carbon Fitness/Gym-é.

2017.májusában a Kossuth L u 18.szám alatt található,  most már saját tulajdonú épületbe költöztünk. Az épület a régi Carbon cipőgyár épülete volt. A felújítási munkálatok 2016. októberében kezdődtek, és az első szint teljes felújítása után foglaltuk el új helyünket.

Így az eddigieknél még nagyobb konditeremmel, és a csoportos óráknak is nagyobb helyet adó termekkel várjuk régi és új vendégeinket.

Erősítésre és nyújtásra a kézi súlyzók, rudak és padok mellett különböző kondicionáló gépek, cardio edzésre pedig 8 db futó pad, bicikli, elliptikus tréner, lépcsőzőgép áll a vendégeink rendelkezésére.

Vendégeink az edzőtermi lehetőségeken kívül számos csoportos óratípus közül választhatják ki, a számukra legmegfelelőbbet. Legyen szó egy pörgős Fanatic Jump óráról vagy akár egy kemény, dinamikus Funkcionális edzésről, Sparta Cross-ról, Köredzésről , GymStick-ről, Indoor cycling-ról. De lehetőség nyílik elsajátítani az önvédelem különböző formáit egy Wing Tsun Kung Fu óra keretein belül.

Ezen kívül 1 db fallabda pályával  és egy Chocolate Brown csövekkel felszerelt fekvő szoláriummal várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

A vendégek igényeinek kielégítéséről, az udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakképzett oktatókkal gondoskodunk.

Edzés után Vitaminbárunkban frissülhet fel.

A teremben ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk, a jelszóról érdeklődjön a recepción.

 

 

Reméljük, hogy jól fogja magát érezni nálunk és visszatér hozzánk!

CF Gym csapata